2019_Tine in de zetel.jpg

Mijn missie

“Mijn visie op kleding voor vrouwen is dat het niet saai moet zijn. We helpen vrouwen om meer kleur aan hun leven te geven. Ik kies daarom onze kledingstukken met de hand en ik haal er de specialere stukken uit, met een retrolicious twist.”

“Ik ben gespecialiseerd in retro en ik bied graag ensembles aan waarmee je complimentjes kunt vangen als je in het zonnetje van je cava nipt op die receptie, wetende dat je het in combinatie met een giletje ook nog eens perfect naar je werk kunt dragen. Zo heb je iets aan je investering. Zelfs als we een bepaald merk met een andere winkel gemeen hebben, zien we vaak dat ze saaier kiezen. Dat je bij Corner’s andere accenten vindt, gaat dan ook als een lopend vuurtje rond.”

“Onze klanten kiezen ons voor drie redenen. Ten eerste zit het onderscheid in de unieke merkenmix, versterkt door de de durf die zit in die handgekozen stuks. Ten tweede kiezen onze klanten ons voor de gezellige sfeer en authentieke service in de winkel, die met 450m² ook heel ruim is. Ten slotte zijn wij de specialist in retrokleding voor vrouwen in groot-Gent. Daardoor is het bij ons gewoon binnenspringen, funshoppen en speciaal buitenkomen!”